Porovnání povinného ručení online

Porovnání povinného ručení

Povinné ručení je produkt, který lze při neuváženém pořízení zakoupit mnohem dráž, než u konkurence. A to samozřejmě i při stejném rozsahu služeb. Pokud bychom se neinformovali a využili tak ihned první nabídku, na kterou bychom narazili, můžeme ročně přicházet hned o několik tisíc korun zbytečně.

 

Nízká cena za stejnou kvalitu

Jak tomu tak na trhu bývá, konkurence nikdy nespí. A pokud máte již léta stejné povinné ručení, jeho cena se lehce zvedá a přitom se nedovídáte o žádných (nových) výhodách a bonusech, pravděpodobně jste se jen stali pouhou „obětí“, na které se v klidu vydělává. Právě z Vás tak mohou pojišťovny vytahovat vysoké finanční částky a přitom byste u konkurence za mnohem nižší cenu měli stejný rozsah služeb.

Článek: Nejlevnější povinné ručení

Povinné ručení je právě tím produktem, kde díky konkurenci mohou koneční klienti ušetřit až tisíce korun ročně. Právě proto se vyplatí využít online kalkulačky a porovnání povinného  ručení. V dnešní době se nemusíme ale trmácet z pobočky na pobočku pojišťoven a ztrácet tak drahocenný čas. Stačí nám k tomu internet.

 

Porovnání povinného ručení online

Jako jsme si již zvykli na nakupování po internetu, i samotné povinné ručení lze sjednat online. Není na tom nic složitého. Samozřejmě předtím se vyplatí si jednotlivé produkty vzájemně srovnat. Ručení sjednané přes internet nám ale může přinést i nečekané benefity, které by nás u klasického sjednání na pobočce klidně minuly.

 Kalkulace ceny a porovnání nabídek povinného ručení

O jaké bonusy se může jednat? Samozřejmě na internetu vidíme ty nejnižší ceny, které jednotlivé pojišťovny nabízejí. Tedy vybíráme si z těch nejlacinějších nabídek, což je pro nás, jako koncové zákazníky, nejdůležitější. Dále je zde jak pohodlnost porovnání online, ale i samotné sjednání. Úspora času a pohodlí je tedy zřejmá na první pohled. Nejde ale pouze třeba o srovnání ceny, ale celkově – cena a nabídky (limity, doplňková připojištění v ceně, asistenční služby a tak podobně).

Mezi další benefity se může řadit i zelená karta k dispozici ihned e-mailem a samozřejmě i smlouvy přímo s pojišťovnami. Jednodušší už to vážně být nemůže, tedy využijte tyto skvělé možnosti a profitujte i na obyčejném povinném ručení.

 Kalkulace ceny a porovnání nabídek povinného ručení